Welkom
Stal De Vlietlanden is in 2006 begonnen als een klein familiebedrijf dat in 2006 werd opgericht.
Na te zijn begonnen met het kleinschalig geven van (kinder)rijlessen en het verzorgen van verjaardagspartijtjes, werd in 2006 ook onze eerste Fell pony fokmerrie, Brechtje van de Noordhof, aangekocht vanaf dit moment was onze Fell pony fokkerij een feit.

In de daarop volgende jaren is Stal de Vlietlanden aanzienlijk gegroeid met de aankoop van verschillende Fell pony fokmerries en een groeiend aantal pension- en lesklanten.
In 2010 zijn wij daarom verhuist naar een prachtige locatie aan de Vereweg 29 te Medemblik.

Sinds 2010 zijn wij ondertussen in bezit van meerdere Fell pony dekhengsten en hebben wij hard gewerkt aan de verschillende faciliteiten die wij ondertussen tot onze beschikking hebben. Voor Stal de Vlietlanden is "gezelligheid" het motto! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op Stal de Vlietlanden waar de liefde voor het paard de hoofdrol speelt!

Bij Stal de Vlietlanden kan je terecht voor de gezelligste pensionstalling voor paarden en pony's van alle soorten en maten.
Ben je op zoek naar een paard of pony die jou beste maatje moet worden? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!
Daarnaast zijn wij regelmatig te vinden op verschillende evenementen en keuringen.

Wij hebben ons vooral gericht op het fokken/verkopen van Fell pony’s en NMPRS/ AMHA,
het beleren en doortrainen van allerlei soorten pony’s en paarden en de verkoop van goede rij-pony’s voor jong en oud.
Ook kunt u bij ons terecht voor bemiddeling van de aan-verkoop van uw paard of pony en privélessen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op deze site of contact op nemen met Lucia Tiben: 06 15833814 of Jolanda: 06 40457853

Tot snel bij Stal de Vlietlanden!